بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۴۹۲
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت: حقوق و دستمزد کارگران در سال گذشته جوابگوی هزینه های زندگی نبود.
سه‌شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵

 

 

علی لقمانی در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز ویژه برنامه های هفته کار و کارگر از ۵ اردیبهشت، اظهار کرد: سال گذشته سال سختی برای جامعه کارگری کشور بود، زیرا حقوق و دستمزد در سال گذشته جوابگوی هزینه های زندگی نبود.

وی بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت استان گیلان را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی دانست و عنوان کرد: حدود ۳۰۰ هزار نفر از این افراد بیمه اجباری دارند، یعنی از قشر کار و کارگر هستند که عدد بزرگی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به وضعیت نامطلوب معیشت کارگران در سال گذشته، افزود: خیلی از کارگاه ها در جذب و حفظ نیروی کار مورد نیاز خود دچار مشکل بودند؛ کارگران نیز انگیزه لازم برای ادامه کار را نداشتند و لذا تثبیت اشتغال بسیار دشوار بود. 

وی اضافه کرد: ناترازی انرژی نیز مزید بر علت شد و کارفرمایان و کارگاه های تولیدی را با مشکل مواجه کرد.

لقمانی ضمن قدردانی از کارفرمایان و کارخانجاتی که علیرغم مسائل و مشکلات موجود نسبت به حفظ نیروی کار تلاش کردند، گفت: نیازمند ارتباط نزدیک و موثر با تشکل های کارگری و کارفرمایی و استفاده از ظرفیت آنها برای انتقال مسائل قشر کار و کارگر هستیم.

وی مصوبه شورای عالی کار مبنی بر افزایش حقوق و دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ را نویدبخش تحقق شعار سال دانست و تصریح  کرد: امیدواریم با تثبیت و کنترل تورم، شاهد حفظ اثرگذاری این افزایش حقوق و دستمزد باشیم که انگیزه مضاعف در حوزه کار و تولید را به دنبال دارد.

ارسال نظرات